Vi er med i hele processen

Hos Tømrermester Steven Wulff ApS tilbyder vi totalentreprise for både private og erhverv, og vi kører ud til kunder i København, hele Fredensborg Kommune samt resten af Nordsjælland. Inden for erhvervsområdet har vi særlig meget erfaring med restauranter, boligforeninger, kontorer og børneinstitutioner.

Med en totalentreprise er vi med helt fra planlægningen af byggeriet, under udførelsen og til det står klar til overtagelse. Det er os, der har kontakten til underentreprenører og alle, der er involveret i projektet. Det inkluderer både arkitekter, ingeniører, håndværkere, osv. Du slipper altså for selv at skulle agere tovholder.


Totalentreprise minder meget om hovedentreprise, hvor man også har ansvaret for et byggeprojekt. Når vi bruger ordet totalentreprise, er det for at understrege, at vi tager ansvaret for hele processen - også på de større byggeprojekter, bl.a. for virksomheder.

Her får du altid god service

Vi er et mindre tømrerfirma med en bred erfaring at trække på. Vi er gode til at styre projekter og sørger altid for at have et godt overblik. Desuden går vi meget op i at overholde den aftalte tidsplan og at levere godt og ærligt håndværk i den bedste kvalitet.


Med os får du altså en totalentreprise, du kan regne med - helt fra start til slut.

Få et godt tilbud på entreprise

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler en dygtig tømrermester til totalentreprise. Vi står klar til at tage os af både små og store opgaver.
Hos os kan du forvente fokus på kvalitet og solid faglighed til en fair og konkurrencedygtig pris. Vi tager gerne en snak om dit konkrete projekt og vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

​Udover totalentreprise tilbyder vi også meget andet tømrer- og snedkerarbejde. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du skal have lavet nyt badeværelse, en tilbygning til dit hus eller noget helt tredje.

Kontakt os i dag på telefon eller via vores kontaktformular og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Søger du et erfarent tømrerfirma til nybyggeri eller renovering?

Tømrermester Steven Wulff ApS er alsidige, servicemindede specialister i entrepriser og tømrerarbejde for alle kundetyper, men især til danske virksomheder og erhverv. Få et uforpligtende tilbud i dag.

send os din opgave

Kontakt os allerede i dag​

Kontakt vores tømrer for at få et uforpligtende tilbud – og lad os endelig høre mere om dit kommende projekt, så vi kan finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Vi kan kontaktes på mail eller telefon. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrermester Steven Wulff ApS

Avderødvej 55, 2980 Kokkedal

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 34219168

Kontaktoplysninger

phone-color  Ring: +45 2226 9793

mail-color  Steven.wulff@gmail.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.