Hos Tømrermester Steven Wulff ApS har vi stor erfaring med at styre projekter og samarbejder på tværs i branchen med andre fagfolk.


Vi har det nødvendige know-how og ekspertise til at planlægge og styre hele byggeforløbet. Vi har desuden et godt overblik og vi fastholder de forskellige aktører i projektet.​

​Står du overfor at skulle bygge et nyt hus, renovere hele huset eller sågar have bygget et erhvervsmål, men kan du samtidig ikke overskue byggeriets faser og projektets detaljer? Vi kan hjælpe dig igennem hele din byggeproces og sørger for at din tidsplan holder.

​Hos os får du en styring af dit projekt fra start til slut. Vi giver dig løbende sparring og holder dig orienteret i processen. Vi lægger vægt på et godt samarbejde på tværs mellem de forskellige fagfolk, som er tilknyttet projektet.


Med udgangspunkt i dine ønsker, udfærdiger vi et overordnet budget og tidsplan. Vi hjælper dig med at finde kvalitetsbevidste entreprenører og vi leder projektet helt til dets afslutning.

Søger du et erfarent tømrerfirma til nybyggeri eller renovering?

Tømrermester Steven Wulff ApS er alsidige, servicemindede specialister i entrepriser og tømrerarbejde for alle kundetyper, men især til danske virksomheder og erhverv. Få et uforpligtende tilbud i dag.

send os din opgave

Kontakt os allerede i dag​

Kontakt vores tømrer for at få et uforpligtende tilbud – og lad os endelig høre mere om dit kommende projekt, så vi kan finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Vi kan kontaktes på mail eller telefon. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tømrermester Steven Wulff ApS

Avderødvej 55, 2980 Kokkedal

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 34219168

Kontaktoplysninger

phone-color  Ring: +45 2226 9793

mail-color  Steven.wulff@gmail.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.