Din lokale tømrermester

Hos Tømrermester Steven Wulff udfører vi tømrer- og snedkerarbejde i Nivå og omegn.

Selvom vores primære kundekreds er i erhvervslivet, så er vi aldrig blege for at påtage os en opgave hos det private. Har du derfor en større byggeopgave eller går du med overvejelser om totalrenovering af din ejendom, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Professionelt håndværk

Vi har gennem tiden løst mange store byggeprojekter. Hos Tømrermester Steven Wulff er vi kvalitetsbevidste og erfarne. Vores tømrere udfører opgaver med høj faglighed og særprægede kompetencer. Vi overholder vores aftaler, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Vi er kendt for godt og solidt håndværk, både hos private og erhvervskunder. Vi stiller høje krav til os selv, og ønsker derfor at fuldføre hver eneste opgave til perfektion. På baggrund af dine ønsker, behov og budget, vil vi rådgive dig til den bedst mulige løsning. På den måde sikrer vi, at du kan få din drømmebolig.

Den gode dialog er vigtig

For at kunne levere de bedste resultater, ser vi det aldeles vigtigt, at vi løbende er i kontakt med dig. Vores erfaring er, at med en god dialog kan vi bedst muligt levere det ønskede byggeri. For at sikre dialog og afstemme vores fælles målsætning, gør vi allerede i tilbudsfasen meget ud af at orientere dig om vores priser på arbejdsopgaverne.

På den måde sikrer vi, at du under hele processen er klar over, hvad der kommer til at ske og til hvilke priser.

tømrermester i nivå laver solidt arbejde for sine kunder

Skal vi hjælpe dig med din private tømreropgave?

Søger du tømrer i Nivå eller omegn, så er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ved, det kan være svært at finde den helt rette tømrer til opgaven. Men vi står altid klar til at hjælpe dig.

Hvad end du har af projekter, der skal løses, eller spørgsmål der skal besvares, kan du trygt ringe på tlf. 22 26 97 93, så vi kan drøfte opgaven sammen.

Foretrækker du at skrive, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring til os